JEDINI PROGRAM SZS - MRŽNJA PREMA VUČIĆU! Vulin u Leskovcu: Borimo se za Srbiju bez mržnje!

Autor: Tanjug

Vesti

26.05.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je danas da je strašno što je jedini program političara okupljenih oko Dragana Ðilasa vređanje i mržnja prema Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici i deci.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Vulin je u Leskovcu, u razgovoru sa članovima Srpske napredne stranke (SNS) i PS kazao da se te dve stranke bore za Srbiju u kojoj ničije dete neće morati da strahuje da li će ga tuđa mržnja povrediti.

- Zajedno sa SNS, PS se bori za Srbiju u kojoj shvatanje politike nije mržnja prema Aleksandru Vučiću. PS se bori za Srbiju u kojoj najprljavija kampanja, nije i najbolja kampanja. Dugo smo mi u politici, dugo pamtimo, ali ovoliko prljavštine, ovoliko mržnje nismo nikada mogli da vidimo - rekao je Vulin, a navodi se u saopštenju PS.


On je dodao i to da je ponosan što je PS najlojalniji partner SNS-u i da se oni zajedno bore da u Srbiji nikada ne prevlada politika mržnje.

- PS, zajedno sa SNS se bori za jedno drugačije shvatanje politike. Borimo se za politiku u kojoj se raspravljate, sukobljavate idejama, rezultatima, programima...PS je ponosan što je pouzdan, lojalan, tvrdoglav partner SNS, što se zajedno borimo i što nikada nećemo dozvoliti da politika mržnje prevlada u Srbiji - rekao je Vulin.
 
RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Funkcioner SNS i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je da se SNS i njihovi koalicioni partneri bore radom i rezultatima.


- Sa našim koalicionim partnerima, Aleksandrom Vulinom i njegovim saradnicima želimo da menjamo sadašnjost, da bi naša deca imala normalnu i bolju budućnost. Borimo se pre svega, ljubavlju i marljivim radom, velikom energijom i rezultatima rada - naveo je Cvetanović.

On je poručio da su zahvaljujući predsedniku Vučiću realizovana brojna kapitalna ulaganja, investicije, izgrađeni su brojni objekti i infrastruktura, kao što je auto-put Koridor 10.

Cvetković je istakao da je najponosniji na fond za mlade talente u Leskovcu, na otvorene vrtiće, na sređene i obnovljene škole i na 16 novih igrališta za decu, ali da i pored toga, nisu zanemareni ni najstariji sugrađani.

Pozvao je građane Leskovca da izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading