SNS UBRZAVA KAMPANJU! Đurić u Somboru: Pred građanima 21. juna nacionalno odgovoran zadatak

Autor: Tanjug

Vesti

27.05.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Ðurić poručio je danas u Somboru da je pred građanima Srbije 21. juna, na dan izbora, nacionalno odgovoran zadatak - da podrže politiku koja će dodatno unaprediti Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Marko Đurić

- Predstojeće četiri nedelje su prilika da pozovemo ljude da svi zajedno budemo deo uspeha naše zemlje - rekao je Ðurić u razgovoru sa članovima somborskog Gradskog odbora SNS.

Nacionalno okupljanje građana oko prioriteta nacionalne politike, kako su ih definisali predsednik Aleksandar Vučić i SNS, jeste, prema Ðurićevim rečima, u najneposrednijem interesu svakog žitelja Srbije.


- Količina sloge i nacionalnog jedinstva reflektuje se na svakog od nas, a princip političke fragmentacije i usitnjavanja je na uštrb naših državnih i nacionalnih interesa - objasnio je Ðurić.

On je istakao da predstavnici SNS nikada ne smeju da misle samo na predstojeće izbore, već 20, 30 ili 40 godina unapred, jer to je politika koju su naprednjaci doneli na srpsku političku scenu, i na to su veoma ponosni.

- I sopstvenim primerom moramo pokazati da smo deo onoga što propagiramo, da budemo dorasli svim svojim idejama i cljevima, i tako ćemo nastaviti da čuvamo i unapređujemo svoj kredibilitet u predstojećem periodu - rekao je Ðurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
milovan

27.05.2020 15:54

Obicni gradjani zanju jako dobro koliko se SNS zaista trudi i bori za Srbiju.

Marko

27.05.2020 16:25

Velika podrška iz Sombor.

Tanjica

27.05.2020 16:39

Normalno je da se kampanja zahuktava kod svih stranaka koje ucedtvuju na izborima 21.juna.

Vlajko77

27.05.2020 16:53

SnS ima podrsku gradjana , koji ce 21 juna izaci u velikom broju da glasaju !