JOVANOV DEMOKRATAMA: Da znate za sramotu, ćutali biste!

Autor: Tanjug

Vesti

17.10.2017

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je večeras da je komentar Demokratske stranke o siromaštvu u Srbiji kao kada bi se piroman javio da komentariše posledice požara koji je izazvao.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Za vreme vlasti Demokratske stranke, u Srbiji su istovremeno tekla dva procesa. Prvi je bio pljačkanje građana i ekonomsko uništavanje Srbije, a drugi bezgranično bogaćenje funkcionera žutog režima. Rezultat tih procesa je to da je država skoro uništena, da su građani osiromašili, a da su se oni obogatili - ukazao je Jovanov, navodi se u saopštenju SNS.

Prema njegovim rečima, oni danas, besramno i cinično, u skupim odelima, sa preskupim satovima i stotinama hiljada evra na računima, koje nisu imali pre nego što su došli na vlast, dele lekcije o situaciji u Srbiji.


- Da znaju za sramotu, bar bi ćutali, ili se izvinili građanima. Pošto ne znaju, oni nastavljaju da rade sve što mogu ne bi li ponovo došli u priliku da se bogate i da otimaju od naroda, ali narod, uveren sam, ne želi da gleda reprizu horora zvanog - vlast Demokratske stranke - ocenio je Jovanov.

Demokratska stranka saopštila je ranije danas da je najavljeno povećanje zarada u javnom sektoru samo, kako tvrde, bacanje prašine u oči građanima i priznanje da je "politka štednje preko leđa građana doživela poraz".

Na mala vrata, ocenjuju iz DS, bez izmena zakona, u Srbiji se nastavlja sa uvođenjem koncepta socijalnih penzija i svojevrsne uravnilovke, pri čemu, raste siromaštvo kome je, kako tvrde, izloženo više od četvrtine građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Olja

17.10.2017 17:55

Nisu njima poznati sramota, izvinjenje, molbe i slicno. Oni se razumeju jedino u korist, novac i bogacenje.

011

17.10.2017 17:59

DS je skoro doveo do bankrotstva Srbiju i sada se naprednjaci bore da "ispeglaju" stvari i da svi budu srecni

dane

17.10.2017 18:04

To je tako evidentno, da ne znaju za sramotu i da po svaku cenu hoce da se vrate na vlast, misleci da je narod zaboravio kako su se ophodili prema drzavnoj kasi dok su bili pozicija.

Borko

17.10.2017 18:05

Eh, demokrate, niste se proslavili, u vaše vreme su ljudi počeli da se naginju nad kontejnereradi hrane. Zaboravili ste da ste se dičili otvaranjem javnih kuhinja po gradovima, to je bilo radi blagostanja.