(FOTO) Pogledajte kako je Vesić raskrinkao licemernu opoziciju: Đilas i Tadić imali predizborne spotove sa decom!

Autor: Republika

Vesti

30.05.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon licemernih reakcija opozicije na novi spot Srpske napredne stranke koji prikazuje razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa devojčicom, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je u potpunosti matirao sve one koji su kritikovali pojavljivanje deteta u predizbornoj kampanji!

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

Naime, on je na svom fejsbuku podelio nekoliko fotografija na kojima se vidi da su svi oni koji napadaju Vučića za spot, imali u nekim prethodnim kampanjama spotove u kojima su se i te kako pojavljivala deca!

- Srbija je demokratska zemlja sa širokom slobodom izražavanja i medijskim slobodama. Zahvaljujući tome svi možemo da vidimo koliko su licemerni pojedini mediji kada optužuju predsednika Vučića za "zloupotrebu" dece u političkoj kampanji. Želim da podsetim te medije i pojedince koji ih vode kako je izgledala kampanja 2012. njihovih tadašnjih šefova Đilasa i Tadića sa sve decom u predizbornim spotovima. Tada su im spotovi sa decom bili u redu, a danas to najžešće napadaju. Niko ne može niti želi da zabrani bilo kome da piše gluposti. Ali, molim vas, ne računajte da ćemo svaku od tih gluposti primiti zdravo za gotovo. Jer srpski narod, na vašu žalost, ipak razmišlja i pamti. A što se tiče opozicije, kada nemate politiku sa kojom biste izašli na izbore, prinuđeni ste da se bavite ovakvim glupostima. Što bi rekao naš narod: dokon pop i jariće krsti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Vlajko77

30.05.2020 12:37

Bravo za gospodina Vesica , sada se vidi kakvi su licemeri ovi takozvani opozicionari !

Milena

30.05.2020 12:38

Pa naravno. Znamo mi sve to, sve smo mi to videli, doziveli, na srecu preziveli i sada smo jaci nego ikada. Necemo pustiti Djilasa i njemu slicne da nas upropaste, ni nas ni nasu decu.

Mima

30.05.2020 12:39

Bravo Vesiću.

Filip

30.05.2020 12:45

Opozicija opet izvrće istinu.