OVO IMA SAMO KOD SRPSKE OPOZICIJE: Pešićeva nazivala Trifunovića "političkom nulom", a sada je podržala njegov pokret!

Autor: Republika

Vesti

30.05.2020

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da u opozicionom delu srpske političke nema nikakvih principa, još jednom je potvrdila sociološkinja Vesna Pešić. Iako je više nego jednom u prošlosti Pešićeva žestoko kritikovala Sergeja Trifunovića nazivajući ga čak i "političkom nulom", sociološkinja je sada "obrnula ćurak naopako" i podržala upravo Trifunovićev Pokret slobodnih građana.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vesna Pešić

To je na Tviteru potvrdio član Predsedništva PSG Pavle Grbović.

Grbović je podelio informaciju na kojim lokacijama građani mogu da im daju podršku svojim potpisom, a na jednoj od fotografija je i Vesna Pešić.


- Legendarna Vesna Pešić nam je pomogla da napravimo prvi korak do slobode - prokomentarisao je Grbović.

Inače, sama Pešićeva je nedavno saopštila da će podržati nekog od opozicionara koji su odlučili da izađu na izbore, zbog, kako je navele, želje da kazni Savez za Srbiju, koji se, kako je ocenila, "izmotava".

Podrška Pešićeve Trifunoviću i njegovom pokretu bi se i mogla razumeti, jedino ako se ne zna ništa o preistoriji pomenutog dvojca.

RepublikaFoto: youtube.com/agencija JUGpress
Sergej Trifunović

Pešićeva i Trifunović, podsetimo, neretko su na društvenoj mreži Tviter "čašćavali" različitim uvredama, od kojih je ona, koju je sociološkinja uputila glumcu, da je u "politici nula", možda najupečatljivija.

- Tebe ću da vređam kad god mi se obratiš. Razlog je što si šalabajzer, bez mozga u glavi, što si i loš glumac, dikcija ti je katastrofa. Glumac koji ne ume da govori! U politici si nula. Uči se od Nikole Koja, da budeš bolji glumac i bolji čovek - napisala je bivša političarka tokom jedne od Tviter "seansi" koje je vodila sa Trifunovićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Lejla

30.05.2020 16:43

Tako je u opoziciji,cas hoce, cas nece, cas se vole, cas se mrze. I gradjani treba da imaju poverenja u njih. Kojom logikom da se rukovode!

Višnja

30.05.2020 16:50

Au, kakva kombinacija!?

Ana

30.05.2020 17:00

Sergej je nula ( govorila je Pesiceva). S obzirom da ga je podrzala sada imamo dve nule.

Mihajilo

30.05.2020 17:08

Nedoslednost je ono što najviše odbija opoziciju od birača. Nema jasne politike, nema jasnog koncepta. Iste političare čas osuđuju, čas podržavaju, Pešićeva je samo jedan primer. Birači to ne razumeju i odmah beže od takvih.