MIRKOVIĆ (SNS): SZS jedini krivac za napad na Trifunovića!

Autor: Tanjug

Vesti

31.05.2020

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skjupštini Beograda, Aleksandar Mirković, izjavio je danas da je napad na Sergeja Trifunovića za svaku osudu, ali da za taj napad nikako ne može biti kriv Aleksandar Vučić, kako pokušava da predstavi, kako navodi, Đilasov potrčko Borko Stefanović.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Za napad na Trifunovića, isključivu krivicu snose predstavnici SzS koji ga danima unazad satanizuju zbog odluke da izađe na izbore, nazivajući ga izdajnikom, Vučićevim plaćenikom, pa je u tom tonu i počela rasprava nakon koje je dobio udarac - saopštio je Mirković.

Smatra da je Stefanović još jednom dokazao da zarad jeftinih političkih poena spreman bukvalno na sve i kaže da su, nakon što je ime Borislav promenio u Borko zbog kandidature na nekim od izbora, svi shvatili da će sve učiniti za vlast, ali da "ovako masno laže, mnogo je i za njega".


Umesto što pokušava da krivicu svali na vlast i Aleksandra Vučića, navodi Mirković, "nekadašnji Borislav, današnji Borko", neka uputi izvinjenje Trifunoviću jer je to najmanje što može da učini.

Nakon toga, kaže funkcioner SNS, neka se on, Đilas, Obradović i Jeremić prizovu pameti i prestanu da ugrožavaju bezbednost svakog ko ne misli kao oni.

- Bolesna politika koja se svodi da ''svako ko nije sa nama, protiv nas je i najgori je'' dovela je do ovog napada danas. Borko je, kao Đilas, totalno izgubio kompas, ali će ih ubedljiva pobeda politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke na izborima osvestiti, ali i usmeriti na smetlište političke istorije, tamo gde im je i mesto - zaključio je Mirković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Neno1

31.05.2020 18:21

Poceli su da se fizicki obracunavaju izmedju sebe, to znaci samo jedno.... dotakli su dno.

lAKA

31.05.2020 18:25

Mirkovic je upravu......

lak

31.05.2020 18:26

Mirkovic je sasvim upravu....

Sanja

31.05.2020 18:27

Gledam samo ovu opoziciju i cudim se. Biju se medjusobno, vredjaju i onda okrivljuju nekog drugog.