Marjanović: Prvo poglavlje knjige o kriminalu bi trebalo da započne sa Đilasom

Autor:

Vesti

03.06.2020

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe Srpske napredne stranke u Beogradu, reagovao je danas povodom najave Nikole Jovanovića da će čelnici Saveza za Srbiju objaviti navodnu Belu knjigu o kriminalu i korupciji.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Radoslav Marjanović

U saopštenju se naovodi da bi ta knjiga trebalo da započene aktivnostima šefova Nikole Jovanovića koji imaju iza sebe brojne afere i katastrofalno vođenje politike.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Najava Nikole Jovanovića da će Savez za Srbiju pisati nekakvu "Belu knjigu o kriminalu i korupciji" verovatno je najava autobiografskog dela.

Zapravo Nikola Jovanović bi u tu svoju knjigu pre svega trebalo da uvrsti svoje šefove Dragana Đilasa i Vuka Jeremića. Đilasa zbog brojnih afera i zloupotreba i zbog činjenice da je razorio budžet grada Beograda i napravio dug od 1,2 milijarde evra dok je istovremeno obavljajući državne funkcije postao bestidno bogat, stekavši lično bogatstvo vredno 25 miliona evra samo u nekretninama, koliko je sam prijavio. Jeremića, jer se našao u centru svetske korupcionaške afere, u kojoj je uhapšena nekolicina pojedinaca poslovno povezanih sa Jeremićem, među kojima i Patrik Ho koji je 1,7 miliona evra donirao Jeremićevoj nevladinoj organizaciji, verovatno kao proviziju za mutne poslove u kojima su zajedno učestvovali. Ako tome dodamo i činjenicu o povezanosti Boška Obradovića, Marinike Tepić i nekolicine funkcionera Saveza za Srbiju sa narko-dilerima jedna knjiga ne bi bila dovoljna. 

Nikola Jovanović bi morao da piše sabrana dela o kriminalu i korupciji svojih šefova i stranačkih kolega."

Stoji u saopštenju Informativne službe beogradskog odbora SNS-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading