Radun: Kurti nastavio Haradinajev zadatak

Autor: Republika

Vesti

06.06.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički analitičar Branko Radun izjavio je da je američki predsednik Donald Tramp sabotiran uvođenjem taksi na robu iz Srbije prema Kosovu i Metohiji, a da iza toga stoje demokrate (SAD) i njihovi partneri Soroš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Branko Radun

- Globalisti i liberali poput milijardera Džordža Soroša, Ilona Maska, Bila Gejtsa, koje u američkoj politici predstavljaju demokrate, kao što je Bajden, bivši predsednik SAD Barak Obama, bračni par Klintonon, guraju stav da je Kosovo nezavisno. Tramp je pak fleksibilniji. Istovremeno, nije tajna da su demokrate i njihovi partneri Soroš i ekipa smislili uvođenje taksi da bi blokirali pregovarački proces Beograda i Prištine i na taj način umanjili šanse da Tramp poentira na rešenju KiM. Upravo zbog podrške Soroša i demokrata Haradinaj uvodi takse, a posle njega i Aljbin Kurti nastavlja sa odugovlačenjem ukidanja tih mera, sve dok Trampov specijalni savetnik Ričard Grenel nije izvršio pritisak da se to uradi, pa i po cenu pada kosovske vlade - rekao je Radun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading