Vučić ovim potezom održao lekciju mnogima: Odbio je da odgovori na pitanje novinara, a razlog je neverovatan!

Autor: Republika

Vesti

12.06.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje novinara da prokomentariše napade na sina Danila, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije želeo opširnije da odgovara kako ne bi pokvario svečani trenutak na otvaranju fabrike "Budimka Požega".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik je objasnio da nije ni vreme ni mesto da priča o napadima, iako, svakako nije imun na to što mu napadaju decu.

- Ne želim da domaćinima kvarim ovaj važan dan. Imam mnogo toga da kažem, ali neću. Mi smo ovde da uveličamo slavlje porodice Marković, koja je odgojila, vaspitala i školovala Aleksandra i Predraga, a ja bih ogovorom okrenuo stvari u nekom drugom smeru. I ja sam samo jedan običan tata, možda deci ne poklanjam dovoljno pažnje i vremena, a da li me boli, naravno da me boli - rekao je kratko predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Sanja

12.06.2020 11:02

Podrska predsedniku!

Maja

12.06.2020 11:03

Da bi bio dobar svom narodu, nema vremena za svoju decu i naravno da to boli pogotovu kad neki kvazi politicari diraju na njih.

jana

12.06.2020 11:05

Pa ni ja ne znam sta bih odgovorila. Iskreno

Isidora

12.06.2020 11:13

Dostojanstveno, na svaki napad ovako treba odgovoriti, radom koji niko ne može da ospori. Sve loše ostaje u senci dobrih stvari i Srbija ima nadu dok je tako.