Stefanović razgovarao sa stanovnicima Sopota

Autor: Republika

Vesti

12.06.2020

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas, prilikom obilaska Sopota, da lista „Aleksandar Vučić-Za našu decu“ nudi građanima nastavak investicija u kvalitetniji život i ravonomernog ulaganja u svaki deo naše zemlje.

RepublikaFoto: SNS

- Danas smo razgovarali sa stanovnicima Sopota o planovima za budućnost. Suština našeg programa koji nudimo građanima Sopota je dalji razvoj njihove opštine. Zahvaljujući dobrom investiranju lokalne vlasti, u sadejstvu sa gradskom i republičkom, stanovnici Sopota imaju bolju infrastrukturu, vodovod i kanalizaciju, preduzeća razvijaju proizvodnju, mladi imaju mogućnost zapošljavanja i jača turistički potencijal Sopota - rekao je Stefanović.

On se zahvalio predsedniku opštine Sopot Živoradu Milosavljeviću na ličnom zalaganju kojim je u prethodnom periodu u saradnji i zajedno sa meštanima Sopota doprineo da Sopot bude privlačno mesto za život. 

- Opština Sopot nije tako velika po broju stanovnika, ali je, što je najvažnije, danas opština u kojoj se život snažno razvija i u kojoj se investiralo u ljude. Ona je dobar primer da, u skladu sa politikom predsednika Aleksandra Vučića, ravnomerno razvijamo svaki deo naše zemlje i da nikada nismo gledali na to koliko je neka sredina, da li je velika ili mala, da li je reč o centralnoj ili prigradskoj opštini. U narednom periodu naravno očekujemo još investicija koje će doprineti otvaranju novih radnih mesta, razvoju privrede i rastu plata, kako bi deca ostajala u svojim opštinama i nastavljala da u njima grade svoju budućnost - rekao je Stefanović u razgovoru sa građanima Sopota. 

On je danas obišao firmu „Prometal“ u Sopotu, koja posluje od 1973.godine, a koja se bavi izradom mašina za proizvodnju betonskih elemenata i zapošljava 120 radnika. Preduzeće u vlasništvu braće Dragana i Ljubiše Ivkovića izvozi svoje proizvode u više od 100 zemalja na sve kontinente.
Stefanović je takođe u Rogači posetio i Miluna i Jasminu Kandić, vlasnike porodične firme „Boneti“, koja proizvodi torte, kolače i keks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading