Predsednik Srbije našao rešenje kada smaraju na sednicama Vlade

Autor:

Vesti

16.06.2020

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom posete tehnološkom parku razgovarao sa učenicima gimnazije o projektima koje su oni pripremili.

RepublikaFoto: Printscreen/TVP
Aleksandar Vučić

Tokom razgovora sa jednim učenikom koji je kreirao igricu za proveru refleksa, Vučić je iskoristio priliku da se malo našali sa Vladom Srbije.

Naime, na igrici postoje dve tačke, jedna zelena i jedna crna. Kada se tačke poklope potrebno je kliknuti na ekran u što kraćem vremenskom periodu i na taj način proveriti reflekse. Probajući nekoliko puta, Vučić je zaključio da je igrica odlična na sednicama Vlade.

- Ovo je odlično kada vas smaraju glupostima na sednicama Vlade - rekao je Vučić na šta su se učenici nasmejali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
lena

16.06.2020 10:33

Uvek otvoren i iskren ulepšao je dan učenicima.

maja

16.06.2020 10:37

U predsednikove odluke ne treba sumnjati.

Milan

16.06.2020 10:40

Posao za mlade ljude koji ne moraju da napuštaju svoj rodni grad je velika stvar. Zahvaljući ovoj fabrici Čačani će moći da ostaju na svojim vekovnim ognjištima

Tina

16.06.2020 10:41

Zahvaljući dobroj infrastrukturi, mreži puteva, blizini aerodruma i dobrom položaju Čačak sve više privlači strane invenstitore koji su spremni da ulažu u Srbiji.