Stefanović: Razvoj poljoprivrede jedan od prioriteta

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.06.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu" razvoj poljoprivrede je jedan od glavnih prioriteta, zbog čega je projektom „Srbija 2025" predviđeno da se u narednih pet godina uloži 100 miliona evra u poljoprivredu, kako u vidu rasta subvencija, tako finansijskom pomoći poljoprivrednicima za kupovinu mašina, rekao je danas predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

On je tokom obilaska gazdinstva Igora Stankovića u selu Kovačevac kod Mladenovca, naglasio da jedino glas za Srpsku naprednu stranku predstavlja garant daljeg razvoja Srbije, ali i poljoprivrede.

- Uradili smo puno toga u poslednjih nekoliko godina, ali još dosta posla je pred nama. Plan nam je da podstaknemo i veću poljoprivrednu proizvodnju, ali i da se lakše plasiraju proizvodi poljoprivrednika. Jedan od načina je, recimo, i otvaranje prodavnice hrane domaće radinosti u Beogradu - poručio je Stefanović.

Igor Stanković je rekao da je zadovoljan kako je država pomogla poljoprivrednike i dodao da je situacija sada daleko bolja nego što je bila ranije.

Stefanović je, prilikom obilaska opštine Mladenovac, poručio da je važno da se nastavi jačanje celokupne privrede zbog ekonomskog napretka, koji ujedno znači i veće plate i penzije.

Predsednik beogradskog odbora SNS u Mladenovcu je obišao i šestočlanu porodicu Krivokapić.

Krivokapićima, koji imaju četiri ćerke, rekao je da će država nastaviti da pomaže porodice sa troje i četvoro dece, jer je to važno i zbog nataliteta, ali i da mladi ostaju u Srbiji i ovde grade svoju budućnost.

Krivokapići su naveli da im dosadašnja pomoć države veoma znači za lakše i bezbrižnije odgajanje dece.




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
BozaB

17.06.2020 20:06

SNS ce nastaviti da podstice ulaganja u poljoprivredu jer razume znacaj iste.

Mala plava

17.06.2020 20:23

Dolaskom predsednika poljoprivreda se vratila na velika vrata u Srbiju i ovo se ne sme propustiti jer jer je to sektor koji cela Srbija kotisti i od kog zavisi.

Sanja

17.06.2020 20:25

Razvoj poljoprivrede mora biti prioritet.

Jovan Nikolic

17.06.2020 20:25

U poloprivredu se mora sto vise ulagati, to je jedan od glavnih potencijala nase zemlje. Dobro je sto je nasa vlada to prepoznala i sto je spremna da pomogne poljoprivrednicima.