BAJDEN OTIMA KOSOVO? Server prognozira šta će se desiti ako Tramp izgubi na izborima!

Autor:

Vesti

21.06.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki stručnjak za Balkan Danijel Server izjavio je da će se odnos SAD prema kosovskom problemu promeniti ukoliko trenutni predsednik Donald Tramp izgubi na izborima.

RepublikaFoto: youtube.com/zeriamerikes
Danijel Server

- Bajden će biti predan protivnik bilo kakvim promenama granica kako bi ugodio etničkim razlikama na Balkanu i drugde - rekao je on u intervjuu za "Kosovo onlajn".

Server dodaje da će Bajden biti daleko snažniji zagovornik suvereniteta i teritorijalnog integriteta tzv. države Kosovo nego što je to bio Tramp.

- On će snažno podržati kandidaturu Srbije za pristupanje EU, kao i blisku američku saradnju s EU na Balkanu - zaključuje Server.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

21.06.2020 08:46

Sta ovaj pogani rugob trabunja? Ne postoji ni oVozemaljska a ni oNozemaljska sila koja ce Srbe i Srbiju naterati da priznaju laznu drzavu. Dajte im Teksas, kad ih toliko volite! KiM je Srbija! Vazda bilo i zauvek ostaje sveta srpska zemlja! Sa Bajdenom ili bez njega, lazna drzava ce ostati samo bajka siptarskih iluzionista i terorista i bezumnih izmecara.