(FOTO) ČEGA SE PAMETAN STIDI, BUDALA SE PONOSI: Tači postavio SRAMNU poruku na Fejsbuku!

Autor: A. A.

Vesti

25.06.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači kao naslovnu fotografiju na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu postavio je sliku sa grbom takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) koja je poznata po mnogim gnusnim zločinima koje je počinila nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji 1999. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

Fotografiju je postavio oko 11 sati i na njoj se vidi crna pozadina sa grbom zločinačke organizacije OVK.

To je Tačijeva prva objava na Fejsbuku nakon što je juče objavljen predlog optužnice protiv njega, koji se tereti za niz zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina, uključujući ubistva, nestajanje lica, progon i mučenje, ilegalnu prodaju organa.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Tačijeva sramna objava na fejsbuku

Ratni zločinac Tači, ovim činom prkosi odluci Specijalnog tužilaštva u Hagu. Podsetimo da je 27.juna bio zakazan sastanak dijaloga Beograda i Prištine na kom je trebalo da prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik lažne države Kosovo, Hašim Tači. Ali usled optužnice koje je pokrenulo tužilaštvo za ratne zločine, u znak protesta Tači je otkazao posetu Vašingtonu.

Pravda je spora ali dostižna, i sve je izvesnije da će Tači odgovarati pred licem pravde za sva nedela koja je počinio dok je komandovao eskadronom smrti na Kosovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading