Slobin sin Leontini poklonio kokošku

Autor:

Vesti

21.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen Nebojša Tubić otkriva za Srpski telegraf kako je Marko Milošević, sin nekadašnjeg predsednika SRJ, svojevremeno iznenadio svoju bivšu devojku pevačicu Leontinu Vukomanović. Naime, poznata pevačica je za rođendan, kako kaže, dobila ni manje ni više nego živu kokošku.

Na rođendan doveli prostituke sa ulice

- Marko i Leontina su se zabavljali, a oboje su inače bili iz Požarevca. Pevačica je napravila raskošnu rođendansku žurku u hotelu "Interkontinental", sve je bilo na nivou. Međutim, proslava se završila skandalom - priča Tubić.

 

On dodaje da su na veselje došli Milošević i Vladimir Kovačević zvani Vlada Tref, a tad je sve krenulo po zlu.

- Negde su našli i kupili živu kokošku. Spakovali su je u kutiju koju su umotali u ukrasni papir. Izgledao je kao lep rođendanski poklon. Leontina se obradovala kad je videla paket, ali se šokirala kad ga je otvorila i ugledala kokošku - kroz osmeh priča Žabac.

Međutim, kako dodaje, tu nije bio kraj iznenađenjima.

- Dotad je pijanista za klavirom uveseljavao goste, a mi smo doveli neke trubače koje smo pokupili sa Železničke stanice. Čim su ušli, zasvirali su "Kalašnjikov". Na kraju su tu bile i neke prostitutke koje smo doveli sa auto-puta, one najgore, sa iscepanim helankama. U jednom trenutku ih je pokojni Zoran Šijan sve gurnuo u bazen. Leontina je zbog svega plakala, pa joj se Marko izvinjavao - priseća se Tubić.

Drašković voleo Elenu

Tubić kaže da je on bio član prve ekipe žestokih momaka koji su dobili službene legitimacije tadašnjeg DB.

- Tu su bili još pokojni Andrija Lakonić i Darko Ašanin, kao i Vesko Vukotić. Sve je išlo peko beogradskog SUP i policajca Miroslava Bižića - rekao je Tubić.

Kao jednog od ljudi koji je imao kontakte sa DB, pomenuo je i Andriju Draškovića.

- Andrijin otac je bio dobar sa Radetom Markovićem. Imao je i službenu legitimaciju i džip sa crvenim i plavim svetlima. Onda je počeo i on da mafija. Bio je ludo zaljubljen u Elenu Karić, s kojom se kasnije oženio. Pričalo se da su neki momci nastradali samo zato što su bili bliski s njom, što on nije mogao da podnese - priča Tubić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading