(FOTO) Vučić čestitao Vidovdan: Ovo je naš najvažniji dan, postojaće dok je Srba i Srbije!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

28.06.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas građanima Vidovdan, 28. jun, i poručio da je važno da, baš danas, još jednom pokažemo koliko smo spremni da svoju zemlju sačuvamo, odbranimo od svakog zla i načinimo je velikom, poštovanom i to na zemlji, a ne samo na nebu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Predsednik Vučić je ukazao da je Vidovdan jedan od onih praznika koje smo, tokom istorije, činili velikim i kada smo gubili i dobijali, i kada smo činili velike i časne stvari, i, mnogo ređe, nečasne.

- Vidovdan je prerastao mit i postao istorija, naša istorija, teška i previše krvava. Ona koje danas nemamo razloga da se stidimo, naprotiv, ali još manje imamo pravo da koristimo Vidovdan kako bismo obmanjivali buduća pokoljenja - napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

Predsednik je ukazao da ništa bolje i ništa više od Vidovdana ne pokazuje koliko je stvaranje istorije i budućnosti u našim rukama, koliko zavisi od nas i onoga šta, kako i koliko radimo.

Više informacija iz rubrike vesti pročitajte ovde.

- Ubeđen da smo za to sposobni, verujući u Srbiju, u svakog čoveka i ženu u njoj, čestitam vam Vidovdan, naš najvažniji dan, dan koji će postojati dok je Srba i Srbije! - napisao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lina

28.06.2020 13:44

Dok je Srba bice I Vidovdana.