Bolesnici: Đilasovci Vučiću prizivaju da umre od korone

Autor:

Vesti

29.06.2020

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mada su najgnusnije pretnje sa društvenih mreža predsedniku Srbije Aleksandru Vuučiću nešto na šta smo navikli iz redova pristalica Saveza za Srbiju, kojim rukovodi Dragan Đilas, čini se da su ovog puta dotakli dno.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Dragan Đilas

Nakon vesti da je kronom zaražena Maja Gojković, na Tviteru je osvanuo post izvesnog Pirotiana (iz onoga što objavljuje jasno se vidi čiji je obožavalac), koji ima bolesnu želju - da se zarazi i umre Vučić. Uz fotografiju na kojoj u izbornoj noći Gojkovićeva čestita Vučiću ubedljivu pobedu SNS, sledi i poruka.

- Dragi bože, nikada te nisam molio nizašta... - napisao je uz jasnu aluziju, koju su u komentarima dodali njegovi istomišljenici, da se predsednik Srbije zarazi i umre.

Usledila je gomila odvratnih komentara njegovih istomišljenika.

- Samo da je pozitivna i celu tu sektu da spakujemo da crknu na jednom mestu. Žvalave nakaze - poručio je izvesni Storm.

Inače, Pirotian ne krije da je ostrašćeni opozicionar jer uz naslovnu fotografiju piše: "Bojkot".

Foto: twitter.com/printscreen
Skandalozan post koji je izazvao gnev javnosti

Podsećamo, prethodnih dana objavljeno je da su koronom zaraženi predsednik parlamenta Maja Gojković, ministar odbrane Aleksandar Vulin, direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i predsednik PKS Marko Čadež. Gojkovićeva ima upalu pluća i smeštena je u bolnicu, ali se oseća dobro. Hospitalizovan je i Đurić sa blagim simptomima korone, dok Čadež nije imao nikave simptome, a da je zaražen, otkrio je slučajno i odmah se samoizolovao, kao i Vulin. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, premijerka Ana Brnabić nema nikakve simptome i oseća se odlično.

Sve vesti iz rubrike Srbija možete pročitati ovde.

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Vučića, poručila je da se Vučić takođe oseća dobro i da će javnost biti obaveštena ako se bilo šta promeni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
Goran

29.06.2020 08:09

Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.....

Hana

29.06.2020 08:26

Za sve postoji neko resenje.

Zara

29.06.2020 08:49

Razumem sukob u razmisjanju, ali mrnju do te mere da neko umre, ne. To je bolest.

BozaB

29.06.2020 08:51

Nista im nije sveto, to su dokazali vec mnogo puta. Od ljudi koji napadaju decu ne ocekujem nista bolje.