Radule: Đilas je plagijator, a u tome mu pomaže N1

Autor: republika

Vesti

29.06.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je lider Saveza za Srbiju (SzS) i Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ostao bez ikakvih političkih ideja, ako ih je ikada i imao, ukazao je lider Suverenista i pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović sa svojim saradnicima, optuživši ga da krade upravo njihove ideje, kao i da rezultate njihovog rada prikazuje kao svoje i to uz pomoć N1 televizije.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ/T. VALIČ
Đilas / Radulović

Naime, Đilasa je za plagiranje i krađu tuđih rezultata optužila najbliža saradnica lidera Suverenista Branka Stamenković. 

- To što SSP kopira ono DJB godinama priča (ne treba da se bavimo Vučićem; ukinuti subvencije strancima; Srbija je prelepa, prebogata zemlja; itd) nije problem. Problem su mediji koji SAMO SSP dozvoljavaju da o tome priča u javnosti, pogrešno ih promovišući u autore te politike - napisala je Stamenković na Tviteru.

Više informacija iz rubrike Vesti pročitajte ovde

Foto: twitter

Stamnković je takođe izjavila da Đilasov SzS nije sam u ovoj nečasnoj raboti, nego da im u tome pomaže TV N1. Naime, ova televizija samo SzS-u dozvoljava da iznesu takvu priču, iako je ranije DJB iznelo takve tvrdnje.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Branka Stamenković

- DJB upozorava na migrantsku politiku. SzS preuzme priču. DJB upozorava da opozicija ne treba da se bavi Vučićem. SzS preuzme priču. DJB uđe u RIK, iskontroliše džakove, analizira zapisnike, podnese prigovore, tužbe. SzS preuzme priču. I onda o njima na N1 priča SzS, a ne DJB - napisala je Stamenković na Tviteru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Vladan

29.06.2020 10:03

Колико дно треба да дотакнеш да доживиш да те Радуле прозива !

BozaB

29.06.2020 10:06

Pricaju o nekakvom jedinstvu opozicije a svakoga dana se svadjaju i prave probleme.

Toma

29.06.2020 10:29

Radule kako tako pa ti si njega podrzavao,a sada ga napadas!

Lila

29.06.2020 10:32

Opozicija je u jednom najbolja. Najbolje se pljuju i bore za mrvice vlasti