VOLJA ŠAPČANA SE NE MOŽE PREKROJITI: Zelenović u panici traži opravdanje za predstojeći izborni poraz

Autor: Srbija danas, Republika

Vesti

29.06.2020

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojši Zelenoviću Šapčani su na izborima jasno poručili da ga ne žele na čelu svog grada.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nebojša Zelenović

Ipak, iako je poruka jasna, u vidu više od 30 hiljada glasova koje su dali listi "Aleksandar Vučić-za našu decu", Zelenović se pravi da je nije čuo.

Zelenović izgubio izbore, a taj poraz će postati još ubedljiviji: Građani Šapca izabrali budućnost, a ne prevare i laži

Zelenović izgubio izbore, a taj poraz će postati još ubedljiviji: Građani Šapca izabrali budućnost, a ne prevare i laži

Prestravljen činjenicom da mora da odstupi sa pozicije vlasti, na sve moguće načine pokušava da prekroji volju građana. Prvo je naredio Gradskoj izbornoj komisiji da poništi izbore, čim je video da je Srpska napredna stranka dobila čak 12 hiljada glasova više od njega.

Međutim, prevideo je činjenicu da je Srbija pravna država, i danas kada je Upravni sud usvojio žalbu Srpske napredne stranke na odluku njegovog GIKa, Zelenović je uhvatila ozbiljna panika.

Sve vesti iz rubrike Srbija možete pročitati ovde.

Bilo je to jasno i po tonu njegovog drhtavog glasa i po zbunjenom izrazu lica dok je prestravljen na konferenciji za novinare, u prvoj reakciji na odluku Upravnog suda, zamuckujući najavljivao žalbu Ustavnom sudu.

Jasno mu je da je narod izabrao Srpsku naprednu stranku da vodi Šabac putem razvoja u bolju budućnost. Narodna volja se ne može menjati, ona može samo da bude potvrđena i dodatno ojačana na 27 biračkih mesta na kojima će izbori biti ponovljeni.

I to je ono što Zelenovića plaši i tera da smišlja načine kako bi , uprkos rezultatima izbora, zadržao vlast. U tom očajničkom pokušaju sprečavaju ga dve stvari: realnost i glas naroda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Savko

29.06.2020 19:35

Nikada se ne mogu poništiti izbori na svim biračkim mestima, kao što je tražio Zelenović a njegova GIK usvojila.