Vulin sa poslanikom Bundestaga: Zahvalni smo Die Linke na principijelnoj podršci u vezi Kosova

Autor:

Vesti

29.06.2020

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, razgovarao je danas sa poslanikom partije Die Linke, članom Bundestaga Savezne Republike Nemačke dr. Aleksanderom Nojem.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

Vulin je u razgovoru iskreno zahvalio dr. Noju i nemačkoj partiji levice Die Linke na principijelnom stavu po pitanju Kosova i Metohije i poštovanju suvereniteta i integriteta Srbije.

- Zahvaljujući hrabrim poslanicima nemačke levice Die Linke, čitava Nemačka i Evropa često imaju priliku da čuju punu istinu o Kosovu i Metohiji i položaju srpkog naroda koji tamo živi. Pokret socijalista Vam je zahvalan što u Bundestagu jasno i nedvosmisleno podsećate na kršenje međunarodnog prava od strane Međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji i što imate hrabrosti da u Bundestsgu kažete istinu koju ni Evropa, ni Nemačka ne vole uvek da čuju. Dr. Aleksander Noj je iskreni i dosledni  levičar, ali je, pre svega, iskreni borac za principe međunarodnog prava i prijatelj  Srbije i srpskog naroda - istakao je Vulin. 

Poslanik Bundestaga dr. Aleksander Noj uputio je čestitke srpskom narodu, predsedniku PS-a Vulinu i predsedniku Srbije Vučiću povodom ostvarenog izbornog rezultata. 

On je čestitao na velikoj i ubedljivoj pobedi liste koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na kojoj se nalazi i svoj doprinos daje i Pokret socijalista. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading