Đurić: Lomi se sudbina 10 opština sa srpskom većinom na KiM

Autor: Tanjug

Vesti

22.10.2017

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od izbora na Kosovu i Metohiji mnogo zavisi i na današnji dan lomi se sudbina 10 opština sa srpskom većinom na KiM - hoće li one biti u političkom smislu bliže Beogradu ili Prištini, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić.

RepublikaFoto: Tanjug
Đurić: Neka se dele oni drugi, neka se oni među sobom svađaju, mi moramo da budemo prema Prištini jedinstveni

- Srbi na KiM treba da ostanu jedinstveni uz svoju državu, uz Republiku Srbiju. Smatram da je jako važno da svi oni koji imaju biračko pravo danas to pravo i iskoriste, podrže državnu politiku Srbije, da ostanemo svi zajedno. Neka se dele oni drugi, neka se oni među sobom svađaju, mi moramo da budemo prema Prištini jedinstveni - rekao je Ðurić za Tanjug.

Od ovih lokalnih izbora mnogo zavisi, smatra Ðurić i ističe da se danas "lomi sudbina" 10 opština sa srpskom većinom na KiM, hoće li one biti u političkom smislu bliže Beogradu ili Prištini i zato je, smatra on, važno da svi oni kojima je stalo do toga, da njihove opštine budu deo srpske državne politike, slede državnu politiku, da svi Srbi ostanu jedinstveni.


- Možemo i u centralnoj Srbiji da se svađamo i delimo oko različitih političkih opcija, da se takmičimo ko je lepši, bolji, pametniji, ovde na to nemamo pravo. Ovde moramo biti složni i danas mora da bude dan srpske sloge, srpskog jedinstva i jedino srpska pobeda može da donese boljitak i budućnost našem narodu - rekao je Ðurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (67)

Loading
nikolas

22.10.2017 07:36

Srecan rodjendan, zasluzeno ste najbolji.Pobedicete i na K i M , ne sumnjam.

Sportista

22.10.2017 07:37

Nasi ljudi na Kosovu moraju biti slozni kako bi ziveli bolje.

anka

22.10.2017 07:38

Videćemo šta će biti!

Anamarija

22.10.2017 07:39

Vazno je da sada Srbi budu ujedinjeni,okupljeni oko istog cilja i glasaju za jedinu srpsku opciju-Srpsku listu!