NOTORNA LAŽ! Predsednik Vučić: Momak tvrdi da mu je otac umro zbog nedostatka respiratora, ali ovo je ISTINA!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.07.2020

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su pojedini mediji na protestu predstavljali kao heroje osobe sa kriminalnom prošlošću, kao i da je notorna laž koju je izrekao jedan momak da mu je otac umro zato što u Zemunskoj bolnici nije bilo respiratora.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Vučić kaže da su ti mediji iznosili brojne neistine kako bi se napravila šteta Srbiji i da su tako kao heroja predstavili čoveka čiji otac navodno preminuo jer nije bilo respiratora u pomenutnoj bolnici, što je, kaže, "jeziva laž" pošto su lekari koristili i invazivne i neinvazivne metode i prebacivali tog čoveka u intenzivnu negu sa respiratorom.

- Sve su radili što treba i borili se za njega do poslednjeg sekunda - dodao je Vučić.

Kaže da je Zemunska bolnica druga ili treća u Srbiji po broju respiratora i da nikada nijedan respirator tu nije nedostajao.

Vučić dodaje i da je taj momak osoba vrlo loše prošlosti, osuđivana za prerkšajna i krivična dela, kao i da je ta osoba stavljala prst u usta svom profesoru na času.

- Drugo lice na koje su se pozvali, da ljudi znaju, ima nadimak Robija, lažno se predstavlja kao poljoprivrednik iz Pazove, a u stvari je sa Novog Beograda, višestruko osuđivan iz kriminalne sredine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vučić tokom obraćanja

Predsednik je rekao da te osobe drže pridike vlasti i poručio tim medijima da od njih ne prave junake.

- Normalnu i pristojnu Srbiju nećete moći da uplašite da odstupi u strahu od batinaša. Naš posao je da štitimo pristojnu Srbiju i zaštitićemo normalnu Srbiju od onih koji bi da sruše budućnost Srbije - poručio je Vučić.

- Sve što je na lažima zasnovano i na nasilju ne može da prođe. Ali, neće nas nas uplašiti pretanjama nasiljem da će nas ojačati u nameri da stvorimo pristojnu zemlju - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ivana

08.07.2020 15:47

Širenjelažne informacije utiču na destabilizaciju Srbjije, taj isti momakse nasilno ponašao i u osnovnoj školi. Ovo je sramota šta sve mediji rade, Srbiju, i koliko Srđan Nogo i Dragan Đilas želi da uništi Srbiju.Niko više neće ponoviti 5 oktobar u Srbiji, a banditi moraju da se hapse. Niko više neće destabilizovati Srbiju.

nikola

08.07.2020 16:20

Sramota je koliko je onaj huligan slagao.

Tanja

08.07.2020 18:16

Gradjani veruju Vucicu i to je najvaznije.

Mira

08.07.2020 18:57

Ovajmomak hoce dabude zrtva.