Premijerka najavila: Uskoro privremena bolnica za Priboj, Prijepolje i Novu Varoš!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.07.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će pripadnici Vojske Srbije nastaviti da otvaraju privremene bolnice tamo gde je to potrebno i najavila da će jedna uskoro biti otvorena za zaražene iz Priboja, Prijepolja i Nove Varoši.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon sednice Kriznog štaba, Brnabić je kazala i da će za desetak dana biti otvorena još jedna laboratorija "Vatreno oko" u Nišu, za analizu testova.

- Ovo je borba svih nas, nemojte da se bavimo politikom, politika je iza nas, imali smo izbore, oni su završeni, hajde sada da se fokusiramo na borbu protiv virusa korona. Sigurna sam da ćemo i ovo pobediti kao što smo pobedili u aprili i maju - rekla je Brnabić.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Ana Brnabić

Istakla je da se borba sa koronavirusom neće završiti za dve ili tri nedelje, već dok se, naglašava, ne bude pronašla vakcina.

- Mi ćemo se fokusirati sada na septembar i na organizaciju rada škola, fakulteta i vrtića. Takođe, i našu privredu moramo da sačuvamo, jer nam od toga zavise plate u javnom sektoru, koliko kupujemo zaštinu opremu, brze i PCR testove... - navela je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading