Irena Vujović: Tajkuni, fašisti i batinaši zarad svojih sumanutih političkih ambicija priželjkuju haos u Srbiji!

Autor:

Vesti

11.07.2020

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nasilne demonstracije, manipulisanje činjenicama, laži i licemerne optužbe na račun predsednika Aleksandra Vučića, a sve u cilju destabilizacije Srbije, je prava slika lažne političke elite koja želi da dođe na vlast bez izbora", navodi se u saopštenju članice predsedništva SNS Irene Vujović.

RepublikaFoto: Republika
Irena Vujović

- Isti ti neodgovorni politički licemeri kojima je za sve dežurni krivac Aleksandar Vučić pa i za pogoršanje epidemiološke situacije, iako su oni ti koji uprkos važećim merama u borbi protiv kovida-19 pozivaju na masovna okupljanja.

Nasilje i vandalizam, čiji smo svedoci prethodnih dana pa i večeras, ne sme proći nekažnjeno jer to nije Srbija koju želimo i kakvoj težimo. Kvazi lideri opozicije, tajkuni, fašisti i batinaši, koji zarad svojih sumanutih političkih ambicija priželjkuju haos u Srbiji, su sramota za ovu zemlju.

Srbija je dovoljno jaka i stabilna država da sačuva demokratski poredak, institucije i izbornu volju građana - ističe se u saopšenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading