"ZA POKUŠAJ UBISTVA NA VUČIĆA JOŠ NIKO NIJE OSUĐEN"! Vulin opominje, priseća se zverskog čina

Autor: Republika

Vesti

11.07.2020

11:32 >> 11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin podsetio je na nemili događaj napada na tadašnjeg premijera, a sadašnejg predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici i kako do dana današnjeg pokretači incidenta nisu otkriveni.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
MInistar odbrane Aleksandar Vulin

- Prošlo je pet godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici. Niko nije uhapšen ni osuđen, niko u službama Bosne i Hercegovine nije ni pokušao da sazna imena nalogodavaca i izvršilaca pokušaja ubistva Aleksandra Vučića. Niko od bošnjačkih političara nije se izvinio ili pokazao žaljenje, ćutali su baš kao što su mirno posmatrali kako rulja napada premijera Srbije - rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

 
On je naglasio da se "Vučić tog dana držao hrabro i nije uzmicao, njegovi domaćini nisu pokazali hrabrost, baš kao što nisu pokazali da žele da se krivci za pokušaj ubistva pronađu."
 
- Država koja na svojoj teritoriji ne može da rasvetli pokušaj ubistva stranog državnika ili nije država ili njena vlast podržava napad - poručio je ministar Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zec

11.07.2020 21:24

Svi videli, sve snimljeno, a nema osudjenih krivaca. Nepravda na delu.