(VIDEO) SOCIJALISTI SE BAŠ OSILILI! Tončev zapretio naprednjacima: BLOKIRAĆEMO AUTO-PUT!

Autor:

Vesti

13.07.2020

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal SPS! Visoki funkcioner socijalista Novica Tončev zapretio je da će ta partija blokirati auto-put Beograd-Skoplje ukoliko budu smenjeni direktori javnih preduzeća iz te partije.

RepublikaFoto: printscreen
Novica Tončev

Na sednici SO Surdulica narodni poslanik i potpredsednik SPS je poručio da će se događaji iz Beograda preseliti i na jug Srbije.

- Surdulica je jedina slobodna teritorija u Srbiji, kao što Uzička Republika gde jedino nema mraka i straha - odvalio je Tončev i zapretio oragnizovanjem protesta.

Pogledajte video.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ

 

Inače, ovo je samo novi skandal socijalista prema režimu čiji su do sada bili deo. Podsetimo, Republika je ekskluzivno otkrila da je pomoćnik ministra Gorana Trivana iz Socijalističke partije Srbije član organizacije "Ne davimo Beograd", a pisali smo i povezanosti ljudi bliskih SPS u nasilnim protestima u Beogradu.

O svemu tome, opširnije možete čitati ovde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

13.07.2020 11:50

Dokle ce Vucic tolerisati ovog kretena i cirkuzanta

Sanjica

13.07.2020 12:12

Narod u Surdulici je u strahu od SPS crnokošuljaša iz Novičinog obezbedjenja. Niko ne zna o čemu se radi prete onima koji su su ih izigrali za glasove

Zivorad

13.07.2020 12:49

Bahatos,samozivlje i ludilu Novice Toncevom nema kraja.Sutira ljude po gradskim kaficima,odkopava kanalizacione cevi,ucenjuje sve one koji nisu glasali za njega.Sad i oce da blokira put.Ovo Dacic mora resiti,inace ce i protiv njega samo je pitanje kad,jer mu je draza fotelja i fublaski klub od leba da jede.