Srbiji je potreban mir i stabilnost, a ne politikanstvo

Autor:

Vesti

13.07.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Socijalistička partija Srbije rukovodi se, pre svega, državnim i nacionalnim interesima. Izdaja i predaja nikada nije i neće biti naša politika", stoji u saopštenju predsednika izvršnog odbora GO SPS Vladana Zagrađanina.

RepublikaFoto: SPS
Predsednik izvršnog odbora GO SPS Vladan Zagrađanin

- Koalicija SPS - SNS već osam godina funkcionise državnički, skladno i u interesu Srbije i svih njenih građana. SPS ostaje na liniji odbrane suverenosti Srbije, a naša vizija je nepromenjena - građenje moderne, jake i stabilne Srbije.

Predsednik SPS Ivica Dačić ima punu podršku za sve kadrovske odluke koje su nastale kao posledica neodgovornog ponašanja pojedinaca unutar naše partije, tokom rušilačkih demonstracija i nasilnog pokušaja preuzimanja vlasti.

Srbija se trenutno nalazi u veoma izazovnom periodu uzrokovanom pandemijom COVID-19 virusa, pregovorima o Kosovu i Metohiji kao i nadolazećom ekonomskom krizom koja preti celom svetu, a da bismo ovaj težak period uspeli da prevaziđemo, moramo biti jedinstveni.

I zato, nećemo tolerisati, ni funkcionere ni članove, u našim redovima koji dovode u pitanje jasnu i odlučnu politiku lidera Ivice Dačića u našoj partiji i politiku Vučića i Dačića u državi - izjavio je Vladan Zagrađanin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading