Antić: U SPS-u nema mesta za protivnike naše politike!

Autor: Republika

Vesti

14.07.2020

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Socijalistička partija Srbije jedinstvena je u stavu koji je izneo naš predsednik Ivica Dačić, a to je da ostajemo na politici koju u interesu Srbije vodimo već godinama i to zajedno sa Srpskom naprednom strankom, koja je naš dugoročni i strateški partner", navodi u saopštenju ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. MIJATOVIĆ
Aleksandar Antić

Antić je naglasio da svako u SPS-u ko se protivi toj politici, za njega neće biti mesta u njihovim redovima.

- Sa tom politikom mi smo već duže od decenije ubedljivo druga po snazi partija u Srbiji, i to smo potvrdili pre manje od mesec dana na parlamentarnim i lokalnim izborima. Oni koji su to zaboravili ili imaju neke druge interese, posle samo nekoliko nedelja od izbora, mogu slobodno da izađu iz SPS-a ili će biti isključeni, jer mi našu politiku i naše partnere ne želimo da menjamo - rekao je Antić.

On je dodao da je Socijalistička partija Srbije momentalno i odlučno već isključila iz svojih redova nekoliko takvih članova ili im uskratila državne funkcije na kojima su zahvaljujući doslednoj i odgovornoj politici SPS-a.

- Niko ne treba da ima dilemu da ćemo tako i nastaviti. Socijalisti su velika i odgovorna partija, odgovorna pre svega prema svojoj zemlji i našim građanima, ali isto tako i prema svom programu i prema svojim partnerima, a ko to hoće da menja, može slobodno da ide - zaključio je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading