Smederevska bolnica krcata: Popunjeni skoro svi kapaciteti, najviše pacijenata iz Beograda!

Autor: Tanjug

Vesti

14.07.2020

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Opštoj bolnici u Smederevu trenutno je slobodno još četiri do pet bolničkih ležajeva od ukupno 160, a najveći broj pacijenata obolelih od virusa korona u toj zdravstvenoj ustanovi je iz Beograda, izjavio je direktor bolnice Nenad Ðorđević.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

On je za Tanjug rekao da je četiri petine pacijenata iz Beograda, jedna petina iz Smedereva, a da su primali i obolele iz Loznice.

Ðorđević kaže da je na respiratorima jedan pacijent kod koga je potvrđen kovid-19 i šest pacijenata za koje se čekaju rezultati testiranja.


Naveo je da najmlađi pacijent u toj bolnici ima 20 godina, a najstariji 86 godina, dok su na respiratorima pacijenti starosti od 50 do 75 godina.

Ðorđević je rekao da opreme ima, da je Opšta bolnica u Smederevu pre nekoliko dana dobila još pet respiratora, da ih sada ima ukupno 15, a da je stigao i pokretni rendgen aparat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading