(VIDEO) MILOVANE, NE VIČI! NE PADAJU DESETINE MILIONA EVRA SA NEBA! Direktor Dedinja je pokušao da nađe opravdanje, ali ga je Vučić ODMAH PREKINUO

Autor: Republika

Vesti

15.07.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom obilaska radova na izgradnji Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje 2", predsednik Srbije Aleksandar Vučić prekorio je direktora Dedinja Milovana Bojića.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Vučić sa Blagojevićem i Bojićem

Naime, predsednik je najpre upitao Marka Blagojevića da li postoji bilo kakav problem sa finansijama, na šta je Blagojević odgovorio da se kasni sa plaćanjem.

Nakon toga, predsednik je upitao Bojića šta je najveći problem sa kojim se suočavaju, na šta se direktor Dedinja požalio da je problem nedostatak garaže.

Kada je predsednik od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića saznao da bi to koštalo više desetina miliona evra, Bojić je pokušao da objasni da je to neophodno.

- Milovane ne viči! Svaki put novi zahtevi, svaki put nove desetine miliona evra, kao da pare neko sipa sa neba - rekao je predsednik Srbije.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Jeca

15.07.2020 11:09

Bravo Aco!

Dragana

15.07.2020 11:12

Predsednik je odlično odgovorio.

Marina

15.07.2020 11:23

Ulaganjem u zdravstvo pomazemo kako radnicima zdravstvenog sistema tako i gradjanima.

Prvoborac

15.07.2020 11:27

Sve su ovo reakcije ljudi koje su u trenutnom stresnom momentu opravdane.