(FOTO) Vučić postao student: Predsednik Srbije se oglasio na Instagramu i pokazao indeks!

Autor: Republika

Vesti

18.07.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se ovog jutra na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije neobičnom vešću iz privatnog života.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta - Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova - napisao je na ovoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Misa

18.07.2020 08:08

Bitno je da se ne odustaje od cilja! Bravo predsednice!

kami

18.07.2020 08:44

Nema nista lepse od cinjenice kad sledis svoje snove i kad cvrsto verujes u njih onda je sve moguce. Ovo je veoma lep potez nikad nije kasno da se ostvari decacki san.

Sreta

18.07.2020 08:48

Iskreno želim Vam da budete jednako uspešni kao i u svemu što radite, pogotovo što će Vam se ispuniti dečački san, što niste ni jednog trenutka niste odustali od svog cilja. Mnogi će Vam zavideti na vašim rezultatima.

Sanja

18.07.2020 09:24

Ovako se ostvaruju ciljevi koje zelis.