ORLIĆ JEREMIĆU I NJEGOVOM TIMU: Neradnici i lopovi neće imati podršku građana

Autor: Tanjug

Vesti

23.10.2017

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka saopštila je da glavnogovornik Vuka Jeremića, "u narodu poznatog po trange-frange diplomatiji", a na međunarodnoj sceni po tome što je trošeći pare države Srbije pomagao Albancima sa Kosova i Metohije da samoproglase tzv. državu Kosovo, nikada neće imati podršku građana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Oštro reagovao na izjave Jeremićevog portparola: Vladimir Orlić

U saopštenju SNS, koje je potpisao Vladimir Olić, član GO SNS, navodi se da se izvesni Nikola Jovanović grčevito napinje da narod u Srbiji ubedi kako je -3,6 odsto privrednog rasta iz vremena dok je on radio u Vladi Srbije veće od +2-3 odsto, koje imamo danas. 

- Tim Jeremićevim intelektualnim gromadama, koji imaju poteškoća i sa čitanjem novinskih stubaca, poručujem da nikada laži neće pobediti istinu, kao što ni neradnici i lopovi nikada neće imati podršku građana Srbije, što su morali da shvate još 2012. godine - naveo je Orlić.


Istine radi, ističe Orlić, Aleksandar Vučić rekao je da će prosečna plata u Srbiji u protivvrednosti od 500 evra biti na kraju 2018. godine, a ne u 2017. godini, ali lažovima i lopovima poput Jeremića, Čiplića, Sande i izvesnog Jovanovića besmisleno je bilo šta i objašnjavati.

- Kada o nezaposlenosti govori Jeremić, čijim vrednim zalaganjem je više od pola miliona ljudi isterano na ulice i ostalo bez posla, isti onaj "stručnjak" Jeremić, koji je 3,6 miliona evra narodnog novca potrošio na luksuzna putovanja, a na ime dnevnica od naroda oteo "samo" 55.000 evra, za noćenja u najekskluzivnijim hotelima potrošio 220.000 evra narodnih para, a kome su najbitniji infrastrukturni projekti bili njegovi skupoceni stanovi, budete baš ponosni na građane Srbije što su Jeremića i sve njegove stručnjake na predsedničkim izborima brutalno poslali u magareću klupu političke scene Srbije - naveo je Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
klno

23.10.2017 17:19

Takvima kod naprednjaka i nije mesto.

Rasa

23.10.2017 17:21

O Jeremicevoj politici ne treba trositi reci!Odakle pare doticnom gospodinu!

Jaguar

23.10.2017 17:23

Ne treba nam trange-frange politika opozicije jer hoćemo da idemo napred a ne da stojimo u mestu.

Milan

23.10.2017 17:23

Građanima je dosta lopovluka od strane bivšeg režima.