(VIDEO) EKSKLUZIVNO! REPUBLIKA OTKRIVA: Čeda napravio haos i pre okršaja sa Dubajićem, a evo šta je uradila njegova supruga Jelena

Autor: Republika

Vesti

20.07.2020

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović napravio je haos i svojim besnim automobilom BMW pre nego što se sukobio sa Dejanom Dubajićem, advokatom Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar na Novom Beogradu, ekskluzivno otkriva Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čedomir i Jelena Jovanović

Prema svedočenju radnik sa obližnjeg gradilišta, lider LDP besnu mašinu parkirao je nasred ulice i ostavio automobil sa ugašenim motorom.

 
Radnik koji je na posao došao svojim kolima, zatim je počeo da trubi, ne znajući ko je vlasnik skupocenog četvorotočkaša na kolovozu.

U tom trenutku, pojavio se i Jovanović, i onda je drama tek počela.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Teniski reket na zadnjem sedišu automobila Jelene Jovanović

Naš sagovornik, naime, tvrdi da je posle verbalnog okršaja lider LDP vidno nervozan seo u svoje vozilo i udario u automobil radnika.

 
RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Automobil Jelene Jovanović

Na sve to, Čeda je potom naglo krenuo napred i udario u "punto" za čijim je volanom bila devojka koja je zadobila lakše povrede i prevezena je u zdravstvenu ustanovu gde joj je ukazana pomoć.

 

Kako Republika dalje saznaje, vinovnik incidenta bila je i Jovanovićeva supruga Jelena.

Pre nego što su se odigrali incidenti čiji je glavni vinovnik lider LDP, ona je pokušala da uđe u prostorije Ambulante za rehabilitaciju Fizio centar.

To tvrdi advokat Dejan Dubajić, koji je u okršaju sa Jovanovićev izvukao deblji kraj, o čemu je Republika već pisala. 
RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čedina "ljuta mašina"

Prvo je jutros došla Jelena Jovanović, supruga lidera LDP i sačekala da vlasnik otvori vrata fizio centra i pusti zaposlene unutra. Ona je pokušala da uđe, ali joj je rečeno da joj pristup zabranjen - tvrdi Dubajić napominjući da je Jelena Jovanović potom pokušala da uđe i kroz prozor.

 
Podsetimo, zbog ovog incidenta policija je obavila uviđaj i saslušala vinovnike.

Snimak napada o kome priča cela Srbija Republika je prva objavila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

20.07.2020 10:58

Izašao iz kovid bolnice, kao teži slučaj, i već fizički ojačao za tuču. Trebalo bi ga propustiti par puta kroz šake pa ga naučiti pameti.