Vuk Jeremić ponovo uhvaćen u licemernoj laži: Šta god da kaže, uplete se kao pile u kučine

Autor:

Vesti

22.07.2020

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad mu je advokat Anta Gotovine danas čestitao jer je uradio sve da lažna država Kosovo postane nezavisna, Jeremić je pokušao da se iz ove neprijatne situacije izvuče, ali se ponovo upleo u licemerne laži.

RepublikaFoto: youtube.com/Minut do 12
Vuk Jeremić

Situacija se razvijala tako što je Luka Mišetić na svom Tviter profilu podsetio da je u Međunarodnom sudu pravde pre 10 godina Vuk Jeremić započeo proces koji se završio veoma loše po Srbiju. Bivši ministar spoljnih poslova i jedan od glavnih krivaca sadašnih problema oko Kosova na ovo nije mogao da oćuti, te je Mišetića nazvao srbomrscem i braniocem najvećih srpskih krvnika.

Jeremić je u tom trenutku mislio da će se ovako oštrim stavom odbraniti od napada. Ali, onda je isplivala istina. Luku Mišetića, tog osvedočenog srbomrsca, Vuk Jeremić je želeo da angažuje prilikom potencijalne tužbe protiv Jutarnjeg lista.

Foto: twitter.com/printscreen

Ovakvim nastupima Vuk Jeremić je još jednom pokazao da, pre nego što nešto izjavi, ne promisli dobro o tome. Zato se svaki put iznova upliće u sopstvene niti koje je tako vešto pleo, a sada mu ugrožavaju političku karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Veljko

22.07.2020 19:00

Jeremić se sve više zapliće u sopstvene laži, skoro da politički i ne postoji. Sustižu ga greške iz ranijih godina, sve dolazi na naplatu jednom.

Djole

22.07.2020 19:14

Jos jedan jeremijin auto-gol. Neverovatno je kako Vuk sam sebe razbistini koliko trepnes.

BozaB

22.07.2020 20:01

Jeremicu su lazi u krvi, on nikada i ne govori istinu.

Tanja

22.07.2020 20:15

Jeremic je pravi neprijatelj Srbije.