NIJE MU DOSTA NASILJA: Obradović preti državnom vrhu!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.10.2017

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović negodovao je što nije mogao da prisustvuje posebnoj sednici na kojoj se obratio predsednik bugarskog parlamenta, te najavio "novu fazu" opozicione borbe, uz, kako je rekao, sve metode "gerilske borbe i otpora vlasti".

RepublikaFoto: Tanjug
Boško Obradović

Obradović je novinarima u parlamentu rekao da su mu prošle nedelje izrečene tri opomene, ali ne i mera udaljenja sa sednice na 20 dana.

Naveo je i da je treći poslanik Dveri koji je udaljen sa sednice, a pre njega mera udaljenja sa sednice na 20 dana izrečena je njegovim stranačkim kolegama Srđanu Nogu i Mariji Janjušević.

Tvrdi da je cilj tih mera da se jedina "prava opozicija ovoj vlasti izbaci iz Skupštine", te poručuje predsednici parlamenta Maji Gojković i vlastima da su "od danas sve metode gerilske borbe i otpora protiv vlasti dozvoljene".

- Naša želja i naš cilj je da otvorimo jednu novu fazu opozicione borbe, i parlamentarne i vanparlamentrane, u kojoj nijednom predstavniku vlasti neće biti ni prijatno, ni ugodno i u kome će svi predstavnici vlasti osetiti kako to izgleda kada te neko ponižava i malteretira - kaže Obradović.

Upitan šta to podrazumeva, Obradović kaže: "Imaćete prilike da vidite već narednih dana... I u Skupštini i van Skupštine".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
dada

30.10.2017 18:38

Obradovic da se javi psihijatru,jer njegovo ponasanje je zabrinjavajuce.

Dušan

30.10.2017 20:15

@dada - I njegovi članovi takođe.

Nana

30.10.2017 18:41

Svakim danom Obradović sve više otkriva svoje pravo lice.

nikolas

30.10.2017 18:41

Jake mi pretnje i to na twitteru. Ma to je obicna kukavica od coveka.