VESIĆ: Demokrate pokazale da su protiv popusta za penzionere

Autor: Tanjug

Vesti

01.11.2017

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner SNS Goran Vesić izjavio je da je Demokratska stranka jasno pokazala da je protiv toga da penzioneri dobiju popuste i da se protive uvođenju beogradske senior kartice.

RepublikaFoto: Beoinfo
Goran Vesić

- Dobro je što se Demokratska stranka koja je iznedrila favorite na beogradskim izborima Ðilasa, Šapića, Šutanovca i Jeremića javno usprotivila uvođenju beogradske senior kartice. Time su jasno pokazali da su protiv toga da penzioneri dobijaju popuste - rekao je Vesić navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Kako je rekao čulo se i to da je "Šutanovčeva Demokratska stranka protiv toga da penzioneri dobiju jednokratnu pomoć od 5000 dinara i povećanje penzije od 5 odsto" i ocenio da su time poslali jasnu poruku da je njihova politika da više od 86 odsto penzionera u Srbiji ima manje penzije nego 2013. godine.


- Ružno je što Šutanovčeva stranka zloupotrebljava penzionere za skupljanje jeftinih političkih poena. Bolji život penzionera očigledno ne mogu da obezbede jer su opljačkali državnu kasu. A da mogu da im otmu povećanje penzija i popuste to vidimo. Hvala Bogu i Beograđanima, nisu u prilici da ostvare svoje opake namere - podvukao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading