OTKAZANA SEDNICA SNS, Vučić nije odlučio o izborima

Autor: blic.rs

Vesti

01.11.2017

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke najavljena za danas, otkazana je jer predsednik Aleksandar Vučić i njegovi najbliži saradnici još nisu doneli konačnu odluku o izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Još "vaga": Aleksandar Vučić

Kako piše Blic.rs, na sastanku koji je Vučić danas održao sa nekoliko najbližih stranačkih kolega, uprkos najavama, konačna odluka još uvek nije doneta.

- Trebalo je da imamo sednicu Predsedništva u toku dana, na kojoj je trebalo prvo da razgovaramo, a onda i odlučujemo o gradskim i parlamentarnim izborima. Međutim, javljeno nam je da je otkazana - rekao je izvor "Blica" iz vrha SNS.


Vučić još nije prelomio, pa nije hteo da dolazi pred stranačko rukovodstvo bez javnog stava i plana, rečeno je tom listu.

Kako otkriva izvor "Blica", jedno od pitanja o kojem je trebalo da se razgovara na Predsedništvu jeste i ko će nositi listu SNS za Grad Beograd.

- Trebalo je da odlučujemo između dve žene, ali se još u najstrožoj tajnosti čuva informacija o kome je reč. Očekivali smo da saznamo imena na sednici, ali je to sada pomereno - kaže isti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading