JOVANOV ODBRUSIO JEREMIĆU: Spiskao si 220.000 na šampanjac i kavijar, A PRIČAŠ O PENZIJAMA

Autor: Tanjug

Vesti

07.11.2017

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da je beskrajno licemerno da o visini penzija u Srbiji govori Vuk Jeremić, koji je direktno učestvovao u ekonomskom uništavanju države i tokom putovanja "samo za kavijar i šampanjac potrošio 220.000 evra", saopštila je SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/J.Pap
Bez ustručavanja odgovorio šefu Narodne stranke: MIlenko Jovanov

To ekonomsko uništavanje se, kaže, završilo se tako što je Srbija bila na korak od bankrota. 

- Posebno je licemerno i bezobrazno da to radi čovek koji je iz državne kase, odnosno od novca istih tih penzionera o kojima danas kao brine, potrošio čak 3,6 miliona evra za luksuzna putovanja, koji je na ime dnevnica u džep stavio 55 hiljada evra, a za noćenja u najekskluzivnijim hotelima, kavijar i šampanjac potrošio 220 hiljada evra narodnih para - rekao je Jovanov. 

On je upitao "koliko je to penzija koje je pojeo, popio i strpao u džep Vuk Jeremić" i konstatovao da ga nije bilo briga za penzije, penzionere i Srbiju dok je imao "fotelje po svetu". 

- Baš zato su smešna i saopštenja Miškovićevog sudije koji zajedno sa Jeremićem pati i tuguje što u Srbiji više ne odlučuju tajkuni i oni koji iz državne kase trpaju u svoje džepove. Smeta im bezbednosni sistem države, jer tajkuni i lopuže koje otimaju od naroda nisu na vlasti, već na optuženickim klupama - rekao je Jovanov.

Zahvaljujući tome što danas bezbednosni sistem funkcioniše i što "lopuže i tajkuni više ne odlučuju", Srbija je, kaže Jovanov, ekonomski stabilna i ima mogućnosti da povećava plate i penzije ma koliko "Jeremić, Đilas, Janković, Šutanovac, Tadić i ostali lagali da bi dokazali suprotno".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (69)

Loading
Ema

07.11.2017 18:56

Napad je najbolja odbrana i u slučaju Jeremića.

Lun

07.11.2017 18:57

Odlicno je i tačno rekao o dosovcima

igipop

07.11.2017 19:00

E da je samo toliko spiskao na ovozemaljska uživanja za "odabrane", plašim se da je iznos mnogo veći!!

Cile

07.11.2017 21:07

@igipop - Nemaju apsolutno nikakve šanse ni na jednim izborima! Nema potrebe ni da ih više iko pominje!