ZORANA: Opozicija već traži alibi za poraz na narednim izborima

Autor: Tanjug

Vesti

11.11.2017

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da učestalim zahtevima za slobodnim izborima opozicija u Srbiji unapred traži alibi za poraz na narednim izborima, kao i da Srbiju pokušava da vrati u prošlost.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

- Građani Srbije su pravo na slobodne izbore odbranili 5. oktobra 2000. godine i od tada je vlast u Srbiji nekoliko puta promenjena upravo glasovima građana na izborima. Oni koji se danas okupljaju oko nečeg za šta su se građani borili i izborili, verovatno to rade zato što strahuju da će i na narednim izborima proći onako kako su prošli na predsedničkim - rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Ona dodaje da pričom o slobodnim izborima, opozicija pokušava da se opravda pred građanima što zajedno nisu mogli da osvoje onoliko glasova koliko je je osvojio sadašnji predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

- Jeremić, Tadić, koje su građani svojim glasovima jednom već oterali sa vlasti, zajedno sa Jankovićem, Obradovićem i drugima koji kao opozicija ne žele da učestvuju u dijalogu o najvažnijim državnim pitanjima, sada se okupljaju u pokušaju da Srbiju vrate u prošlost, ubeđujući građane da su drugi krivi što su oni unapred izgubili izbore koji nisu ni raspisani - rekla je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading