VUČIĆ: Odluka o izborima iduće subote

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

11.11.2017

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić kaže da će odluka o izborima, beogradskim i eventulano parlamentarnim, biti doneta naredne subote kada će biti održane sednice dva glavna organa Srpske napredene stranke.

RepublikaFoto: ST/D. KUJUNDŽIĆ
Uskoro donosi odluku: Aleksandar Vučić

- Odluku o izborima saznaćete brzo, već u sledeću subotu, kada će biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora SNS.To će biti dan kada će biti doneta konačna odluka o tom pitanju. Svestan sam da smo vrlo blizu poraza na gradskim izborima. To ne znači da nisam zadovoljan rezultatima našeg rada i da se nećemo boriti da na izborima postignemo što bolji rezultat - rekao je Vučić u intervjuu za "Alo".

Odgovarajući na pitanje šta će se desiti sa Srbijom ako pokleknemo pred zahtevima svetskih moćnika, Vučić je konstatovao:

- Najvažnije za nas narod i zemlju je očuvanje slobode i nezavisnosti. Ukoliko nam drugi budu odlučivali o svemu, kao sto imate primere u nekim okolnim zemljama, i ko će da bude tužilac i ko će da bude sudija, i ko će da bude u nekoj od agencija, i da nezavisna tela budu samo njihova, a da svi oni budu nezavisni od našeg naroda, a zavisni od njih onda to nema nikakvog smisla - rekao je predsednik Srbije i dodao:

- Tačno je da treba da gradimo nezavisne institucije, ali koliko nezavisne od Vlade Srbije tako i od vlada pojedinih zapadnih ili nekih drugih zemalja. Dakle, to je politika sa kojom sam pobedio, ljudima je to izgledalo kao šala, priča, pusta želja, ali veoma sam uporan i principijelan i upravo zato se nalazimo pod teškim pritiscima, zato je i stranka koju vodim pod pritiscima - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
klno

11.11.2017 19:53

Taman na vreme, ne treba zuriti.

Pop

11.11.2017 19:56

Neka bude u najboljem mogu'em trenutku, i neka sve protekne u najboljem redu kao i do sad !

milos

11.11.2017 19:57

Najbolja odluka o izborima - na sednici stranke!

sasa1

11.11.2017 23:11

@milos - Dogovor kucu gradi