KRVAVI PLAN ZA UDAR NA SRBIJU: Rogozin donosi scenario po kom će Zapad rušiti Vučića

Autor:

Vesti

13.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dmitrij Rogozin, zamenik predsednika vlade Rusije, dolazi krajem nedelje u Beograd i donosi obaveštajne podatke o planovima za svrgavanje Aleksandra Vučića do kojih su došle ruske službe, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dmitrij Rogozin i Aleksandar Vučić

Prema pouzdanim informacijama našeg lista, jedan od nekoliko ljudi u koje Vladimir Putin ima neograničeno poverenje srpskim vlastima predaće papir na kom je do detalja, u nekoliko faza, razrađen scenario Zapada, a pre svega Vašingtona, za prevrat u Srbiji.

Ovo će biti treće, najdramatičnije upozorenje Moskve na krvavi plan čija bi kulminacija trebalo da se dogodi tokom izbora u Beogradu i nakon saopštavanja rezultata. Prvo je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu, kada je 20. oktobra bio u Beogradu na vojnoj paradi, najavio povećanje pritisaka na našu zemlju. Zatim je, samo desetak dana kasnije, ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov direktno upozorio da nam spremaju krvavi Majdan, kao u Ukrajini. Konačno, Rogozin će srpske zvaničnike upoznati sa svim detaljima scenarija čiji je konačni cilj obaranje Vučića, odvajanje Srbije od Rusije i, na kraju, uvlačenje u NATO.

Šta se još događa pred izbore? Koji su detalji pljačkanja Jugoskandika? Kako će muškarci moći da rađaju decu u Srbiji?

Šta se događa u Zadruzi i na estradi?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, pročitajte u sutrašnjem izdanju Srpskog telegrafa za 14. 11. 2017. godine, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za utorak, 13.11.2017.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading