VESIĆ O IZBORU U PREDSEDNIŠTVO SNS: Hvala Vučiću

Autor: Tanjug

Vesti

18.11.2017

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić, povodom današnjeg izbora u Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS), putem Fejsbuka je zahvalio predsedniku Aleksandru Vučiću i članovima Glavnog odbora SNS.

RepublikaFoto: Beoinfo
Goran Vesić

- Hvala članovima Glavnog odbora Srpske napredne stranke koji su me danas izabrali za člana Predsedništva. Za mene ovaj izbor nije samo čast i privilegija, već i obaveza i odgovornost. Zahvaljujem i predsedniku Vučiću na poverenju. Učiniću sve da izbor i poverenje opravdam kao i da svaki dan naporno radim za Srpsku naprednu stranku - naveo je Vesić na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži, prenosi Pink.rs.

Vesić je naveo da "uspeh Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke znači uspeh Srbije, pobedu reformi i bolji život za sve građane".

- Ponosan sam što sam deo SNS koja je istorijski pokret koji menja i modernizuje Srbiju. Čestitam ostalim kolegama koji su danas postali članovi Predsedništva i verujem da će ovaj izbor opravdati svojim radom - zaključio je Vesić.


Glavni odbor SNS na današnjoj sednici doneo je odluku da u martu budu održani samo redovni izbori za skupštinu Grada Beograda, a za nove članove Predsedništva stranke izabrani su Siniša Mali, Goran Vesić, Aleksandar Jovičić, Vladimir Orlić, Nela Kuburović, Zoran ?orđević, Boško Ničić i Nemanja Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading