PERFORMANS ISPRED AMERIČKE AMBASADE: Primite i mene među izdajnike kao Jankovića!

Autor: nacionalist.rs

Vesti

21.11.2017

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i predsednik organizacije „Izvorna Treća Srbija“, Tomo Lovreković, organizovao je juče nesvakidašnji performans ispred američke ambasade: on je upriličio „štrajk prežderavanjem“ sve dok ambasador Kajl Skot ne primi i njega, kako je rekao, među „izdajnike kao što su Janković, Jeremić, Boško Obradović, Dinko Gruhonjić i drugi na platnom spisku te ambasade“.

RepublikaFoto: youtube.com/Lovrekovic Tomislav
Tomo Lovreković

On se ispred ambasade pojavio sa nekoliko flaša žestine i zalihama hrane, ističući da će tu ostati koliko god treba.

– Ne mora ugovor za stalno, kao kod onih koje je ugurao u skupštinu na silu poput Boška ili zgrčenog Jankovića, mogu i neki privremeno-povremeni poslovi, čisto da se preživi, da kapne koji dinar. Što su drugi izdajnici i radnici u Skotovoj paraorganizaciji bolji od mene, pa nisam šugav – rekao je Lovreković, koji je u ambasadu predao medicinsku dokumentaciju kojom potvrđuje da nije šugav, kao i CV, „čisto da Skot ima uvid u sposobnosti“.

– Svestan sam da na ovaj način ugrožavam svoje zdravlje, preti mi holesterol, oboljenje jetre, ali ću istrajati koliko treba. Šteta što Soroš nema kancelariju ovde, pokucao bih i na njegova vrata, čuo sam da je darežljiviji, priča se po izdajničkim krugovima – dodao je Lovreković.

Inače, njega je podržao i poverenik SNP 1389 za severnu Srbiju, Mihailo Janjić, koji je istakao da ovaj performans nije samo simboličan, već na žalost ukazuje i na ustaljenu praksu u Srbiju.

– Nadam se i verujem da u Srbiji više ne funkcioniše sistem gde direktive stižu iz zgrade američke ambasade, a neophodno je da se više nikada ne dozvoli, kao što je to bilo godinama, da se o državi odlučuje iz ove ili bilo koje druge strane zgrade – rekao je Janjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading