PALMA O MLADIĆU: Da nije njega, imali bismo ISLAMISTE!

Autor: Republika

Vesti

22.11.2017

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da je presuda Ratku Mladiću spuštanje zavese na najveću sramotu u istoriji svetskog pravosuđa, kao i da je Mladić bio poslednja brana stvaranju Islamske države u Evropi.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma

- Današnjom presudom generalu Ratku Mladiću Haški tribunal spušta zavesu na najveću sramotu u istoriji svetskog pravosuđa. Rezultat rada Haškog tribunala je da su oni koji su najviše stradali najviše i osuđeni. Srbi su ukupno osuđeni na 12 vekova robije, a Hrvati, muslimani i Albanci na oko 200 godina. S tim da su Hrvati uglavnom osuđeni za zločine nad muslimanima i obrnuto - naveo je Marković u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Nema krivca za mrtve Srbe

To, prema njegovim rečima, znači da za zločine nad Srbima niko nije kriv.

- Od ubistva porodice Zec u Zagrebu, kristalne noći u Zadru, proterivanja Srba iz hrvatskih gradova preko Miljevaca, Medačkog džepa, Ravnih kotara do "Bljeska" i najvećeg etničkog čišćenja u Evropi od Drugog svetskog rata - "Oluje" pa preko Podrinja, Kravica, Bratunca, Sarajeva do Starog Gracka, Podujeva, Obilića, Goraždevca i proterivanja Srba sa Kosova i Metohije - naveo je Marković reagujući na izrečenu presudu Mladiću na doživotni zatvor.

On tvrdi da je Mladić bio poslednja brana stvaranju Islamske države u Evropi.

- Preko 10.000 mudžahedina sa Bliskog istoka je klalo u Bosni i Hercegovini Srbe i stvaralo svoju državu. Klinton i njegovi evropski saveznici su to znali, da bi kasnije dobili terorističke napade u Njujorku, Londonu, Parizu, Briselu, Madridu, Berlinu i celoj Evropi - naveo je Marković.

Bez Mladića bi bilo islamista

Prema njegovim rečima, da nije bilo Ratka Mladića i Republike Srpske, danas bismo u Evropi imali Raku, Mosul i El Bagdadija.

Pored toga, ističe, u Bosni i Hercegovini i dalje postoje islamistički centri, a šef muslimana Bakir Izetbegović i danas poziva na rat.

- Pitam holandskog sudiju Alfonsa Orija gde su Srbi iz Zagreba, Sarajeva i Prištine, Hrvatske, BiH i Kosova i Metohije. Haški tribunal i njegovi finansijeri i naredbodavci su odgovorni za terorističke akcije islamista po Evropi jer su im to dozvolili u Bosni i Hercegovini. To građani Evrope i SAD i celog sveta treba da znaju - poručio je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading