RADULOVIĆ OTKRIVA PRLJAV VEŠ DS: Osnovali su "paralelnu službu bezbednosti"

Autor: Republika

Vesti

24.11.2017

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović otkrio je prljav veš Demokratske stranke (DS) tvrdeći da je ova partija još 2004. godine krenula u izgradnju "paralelne službe bezbednosti".

RepublikaFoto: Tanjug/D. Kujundžić
Zaratio sa imenjakom iz PSG: Saša Radulović

U tekstu "Moji susreti sa Jankovićem", koji je DJB objavio na svom sajtu nakon oštrog tviteraškog okršaja između Radulovića i njegovog imenjaka iz Pokreta slobodnih građana Srbije Saše Jankovića, Radulović je napisao da je DS 2004. godine krenula u izgradnju "aparata za praćenje i prisluškivanje".

Osvrćući se na sastanak sa Jankovićem, koji je usledio nakon što je Radulović podneo ostavku na mestu ministra privrede, Radulović tvrdi da ga je Janković tada nagovarao da sa tom odlukom sačeka.

- Ispričao mi je priču o tome kako je Demokratska stranka 2004. godine krenula u izgradnju paralelne službe bezbednosti, u stvari aparata za praćenje i prisluškivanje, i da je ta služba sada jača, modernija i bolje opremljena od državne i onda kazao: "Mi mislimo da ne bi trebalo da podnosiš ostavku na mesto ministra privrede, već da sačekaš". Govorio je o tome da treba da se steknu bezbednosni i drugi uslovi i da je do tada bolje da ostanem unutra. Bio sam zatečen ovim, odgovorio sam neodređeno i tu se razgovor završio - navodi se u teksu objavljenom na sajtu DJB.

Podsetimo, u još jednom okršaju u srpskoj opozicionoj sapunuci, Radulović i Janković žestoko su zaratili na Tviteru oko toga da li je i zašto Janković odbio saradnju sa DJB.

Kako je Republika.rs već pisala, pale su i teške reči, pa je Janković savetovao Raduloviću da se "konsultuje sa lekarom ili farmaceutom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Stojan

24.11.2017 19:10

Svašta su oni radili, i ponovo bi

Fiko Halimić

25.11.2017 04:55

@Stojan - Stojan: Svašta jesu radili ali ponove neće jer neće imati šansu.

Rade

24.11.2017 19:15

Pa zaista zanimljivih stvari ima. Nije lepo od strane DSa.

Beca

24.11.2017 19:17

Da li neko zna dokle ce da iduove bljuvotine dvojice Sasa? Ima li kraja ovom prepucavanju koje nas zaista ne zanima.Niko vise nece da glasa za vas jer ste ljudima dovoljno pokazali kakvi ste.Najgori od svih.