DOSAD NEVIĐENE SLUŽBENE BELEŠKE: ARKANOV TAJNI DOSIJE!

Autor: Republika

Vesti

24.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosije "Kafa" bio je jedan od najtajnijih dokumenata srpskih službi bezbednosti devedesetih godina. Za njega je smeo da zna samo mali broj ljudi iz samog vrha policije i tajnih službi, kao i nekoliko iskusnih i proverenih operativaca. Dosije je bio tajna čak i za najviše državne rukovodioce. Razlog: iza kodnog imena Kafa krio se Željko Ražnatović Arkan, tih godina (ne)krunisani kralj srpskog podzemlja, čovek pred kojim su drhtali kriminalci, političari, sudije, direktori državnih preduzeća, biznismeni, novinari...

RepublikaFoto: e-stock/ Djenka
Željko Ražnatović Arkan

Srpski telegraf će u velikom serijalu koji će protresti Srbiju iz dana u dan objavljivati transkripte prisluškivanih Arkanovih razgovora i beleške policije i tajnih službi iz dosijea "Kafa". Dokumenta koja prvi put izlaze na svetlo dana otkrivaju kako je Arkan obrtao milione, od koga je uterivao pare, s kim se sukobljavao, u kakvim je odnosima bio s političarima i ljudima iz podzemlja. Sve to, potpuno autentično, potkrepljeno originalnim dokumentima, prenosimo u celosti, dodajući napomene i objašnjenja tamo gde je potrebno.

Šta piše u Arkanovim tajnim beleškama? Sa kim se dopisivao? Šta se tu sve događalo? Šta je dosije "Kafa"?

Zašto su Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša htele da se biju?

Šta ima novo u Zadruzi?

Sa kim smo uradili intervju bez cenzure?

Šta se događa sa Pekovićem, nestalom Barbarom Vitez...?

Odogovore na ova i mnoga druga pitanja možete pročitati u vikend izdanju Srpskog telegrafa, odnosno, u izdanju za 25. novembar 2017. godine, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Izdanje Srpskog telegrafa za 25. 11. 2017. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading