Iskoristio sukob između čelnika RTS-a i reditelja hit serije: ĐILAS PREUZEO "UBICE MOGA OCA"

Autor: alo.rs

Vesti

03.12.2017

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Ubice moga oca" više se neće prikazivati na RTS, već "odlazi" na novi kablovski kanal TOP, a kako Alo! saznaje, iza čitave ove priče stoji Dragan Đilas, koji je iskoristio sukob između glavnog i odgovornog urednika RTS-a Dragana Bujoševića i reditelja i scenariste "Ubica" Predraga Gage Antonijevića, koji je izbio zbog problema oko prodaje serije.

Foto: instagram.com/ubice_mog_oca
Ubice mog oca odlaze iz RTSa

Dobro upućeni izvor za Alo otkriva da je Đilas odmah procenio situaciju i brže-bolje je odlučio da ponudi sumu koja se ne odbija, budući da uskoro kreće u izbornu kampanju za gradonačelnika Beograda.

- Kada je čuo za Bujoševićev i Antonijevićev sukob, Đilas je odmah smislio plan da preko “Dajrekt medije”, odnosno PR i marketing kompanije čiji je osnivač, otkupi novu sezonu serije - otkriva izvor, i dodaje šta je razlog zbog čega se Đilas “nameračio” baš na ovu seriju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragan Đilas

- Budući da je serija dosegla gledanost od neverovatnih 2,4 miliona gledalaca, Đilas je odmah shvatio da bi njegovi reklamni spotovi koji bi bili puštani u toku jedne epizode doprli do velikog dela izbornog tela - kaže izvor i dodaje da nije slučajno što će se serija prikazivati na novom “TOP” kanalu.

- "Dajrekt medija" koju je Đilas pre nekoliko godina prodao jednoj bugarskoj medijskoj grupi je i dalje pod njegovim velikim uticajem. Odluka da se serija prikazuje baš na novom TOP kanalu koji je u okrilju Junajtid Medije, kojoj između ostalih pripada i N1 kanal, logična je jer Đilas u kampanju kreće 15. decembra, a prikazivanje serije počinje 18. decembra.

Budući da čitav Beograd plaća pretplatu za kablovsku televiziju, njemu se sve poklopilo - zaključuje dobro obavešteni izvor za Alo.

Saša i Đilas zajedno u tajnoj službi?

Glumac Tihomir Arsić koji je odlučio da se posle 17 godina vrati glumi baš u seriji “Ubice moga oca” za “Alo!” kaže da ne može da veruje da je RTS dopustio da se već formiran brend preda u ruke Draganu Đilasu i ljudima oko njega.

- Izvesno znam da je RTS uložio mnogo novca u “Ubice moga oca”, odnosno pare građana Srbije. Nije mi jasno kako su mogli da puste niz vodu već formiran brend koji sigurno donosi novac i predaju ga Draganu Đilasu za njegove propagande svrhe.

U pitanju je vrhunska neozbiljnost! Ja ne krivim ni Đilasa ni nekog trećeg ako ovu seriju upotrebi u svojoj kampanji, mnogi su se služili i prljavijim stvarima, samo mi je žao što ću i ja posredno učestvovati u tome, a da toga nisam bio ni svestan - kaže Arsić, i dodaje da poslanici u Skupštini Srbije moraju da raspravljaju na ovu temu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading