ANTIĆ KANDIDAT SNS I SPS NA BEOGRADSKIM IZBORIMA?!

Autor: Alo, Republika

Vesti

06.12.2017

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike i potpredsednik SPS-a, po rečima Predraga Markovića, zamenika predsednika SPS-a, mogao bi da bude i zajednički kandidat SPS-a i SNS-a na predstojećim beogradskim izborima, koji će biti održani u martu sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Antić

Ipak, prema mišljenju analitičara, malo je verovatno da će SNS stati iza kandidata SPS-a.

Naime, Predrag Marković, novi zamenik predsednika SPS-a, kazao je da bi Aleksandar Antić mogao da bude i zajednički kandidat SPS-a i SNS-a.

- On je čovek za timski rad i otvoren za saradnju - rekao je on za jedan dnevni list.

S druge strane, iz tabora Srpske napredne stranke poručuju da je rano govoriti o eventualnim kandidatima.

- Uz sve uvažavanje naših koalicionih partnera, mislim da treba prvo da se dogovorimo, pa da tek onda izađemo sa zajedničkim stavom o tome da li idemo sa jednom listom. Tek nakon toga možemo govoriti o eventualnim kandidatima - rekao je za Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS-a.

RepublikaFoto: Tanjug
Anđelković: Antić prihvatljiv i za SPS I za SNS

Politički analitičar Dragomir Anđelković navodi da je Antić političar koji važi za prihvatljivog i za SPS i za SNS.

- On je neko ko ima dobar imidž i među glasačima SNS-a i ima odlične odnose sa Vučićem lično, ali je druga strana medalje da li bi SNS kao velika stranka prihvatio da manji partner da kandidata. Ako bi, teoretski, SNS to prihvatio, sigurno bi im Antić bio najprihvatljiviji, ali je pitanje da li bi se tako velika partija odlučila da ikome to mesto poveri - istakao je on za "Alo!”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading