ŠEŠELJ KOLINDI: Strpaću ti 40 milijardi spermatozoida u usta!

Autor: Republika

Vesti

06.12.2017

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj oglasio se na Tviteru povodom zahteva Hrvatske da joj Srbija isplati 40 milijardi evra ratne odštete. Onome što je napisao ne treba dodatni komentar ili uvod, i zato odmah prelazimo na citat.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
U "ljubavi" sa hrvatskom predsednicom: Vojislav Šešelj

- Hrvatska će od Srbije tražiti 40 milijardi evra ratne odštete. Ali, ništa od evra. Hrvatska će od Srbije dobiti 40 milijardi spermatozoida koje ću lično utrpati u Kolindina usta i uputiti je da ih prenese iz Beograda u Zagreb.To će značiti 10 hiljada spermatozoida po jednom Hrvatu - naveo je Šešelj.

 

 

Inače, ovo nije prvi put da Šešelj svoje stavove o Hrvatima i Hrvatskoj, a naročito predsednici "Lijepe njihove" objavljuje i na Tviteru.

- Mnogo me je oduševila moja draga Kolindica što neće da skida gaće ni pred kim dok ja ne dođem. To znači da samo mene čeka da ja dođem u Zagreb - rekao je svojevremeno Šešelj.

Pored ovog, antologiju Šešeljevih tvitova o Kolindi svakako će značajno mesto onaj po kome je predsednica Hrvatske "pipala kobasicu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading