CIA OFANZIVA IZ VAŠINGTONA: STIŽE 30 AMERIČKIH ALBANACA DA PRAVI "VELIKU ALBANIJU"

Autor:

Vesti

13.12.2017

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremljen je teren i uskoro počinje realizacija opasnog plana na kojem CIA godinama radi... Najmanje 30 američkih Albanaca sa Kosova i iz Albanije vraća se uskoro na Balkan sa ciljem da stvori "veliku Albaniju".

RepublikaFoto: facebook.com/Hashim Thaçi
Ljudi sa Kosova i iz Albanije godinama školovani u Americi ubačeni na strateška mesta u administraciji, poput braće Bajraktari

Dosad neobjavljene informacije za Srpski telegraf otkriva publicista i geopolitičar Dejan Lučić, koji tvrdi da su Albanci i pre rata na Kosovu 1999. investirali mnogo para da naprave novu elitu koja će upravljati Kosovom, delom Makedonije i Albanijom (zamišljene granice velikoalbanske države).

SLABLJENJE EVROPE

Svi odreda su mladi i obrazovani ljudi, poput braće Bajraktari, o kojima je naš list nedavno pisao, a raspoređeni su na čelna mesta u Beloj kući i Stejt departmentu.

Ideja je da ovi kadrovi zamene kompromitovane političare koji su teroristi, koljači i ubice poput Tačija i Haradinaja ili su korumpirani i u sprezi s kriminalom, poput vrha vlasti u Tirani. Ipak, njihov krajnji cilj je podjednako mračan.

RepublikaFoto: youtube.com/Boris Malagurski

Boris Malagurski novinar

Umesto što se bavimo Albancima i strepimo od njihovih lobističkih inicijativa, bilo bi pametnije da mi sami lobiramo za naše interese u SAD kako bismo umanjili pritiske ili okrenuli američku spoljnu politiku u našu korist

- Reč je o obrazovanim mladim Albancima koji su proamerički orijentisani, školovani na najboljim američkim univerzitetima i zadojeni velikoalbanskom idejom. Skovan je i sistem obaveštajaca buduće države, koji je pod patronatom svih obaveštajnih službi SAD. Sad je sve jasno, "velika Albanija" se pravi da bi bila kolektor za islamski napad na Evropu - upozorava Lučić i dodaje da nije slučajno što je bivši direktor CIA Džon Brenan prošle godine posetio Albaniju.

Lučić: Proamerički su orijentisani, školovani na najboljim američkim univerzitetima i zadojeni velikoalbanskom idejom

Cilj je izazivanje rata hrišćana i muslimana u Evropi, kao i jačanje Amerike.

- Ako dođe do rata, onda se kapital iz Evrope seli u SAD. Teroristima Tačiju i Haradinaju rok trajanja ističe, sledi im sklanjanje sa političke scene, procesuiranje ili likvidacija. Ako zagusti, mladi teroristi uvek mogu da posluže kao topovsko meso za viši cilj - podvlači Lučić.

OGOLJENI PRITISAK

Prema mišljenju karijernog diplomate Zorana Milivojevića, samim tim što Amerika podržava nezavisno Kosovo, ona stoji i iza koncepta velikoalbanske priče.

- Sasvim je sigurno da su sve strukture albanske dijaspore koje su dobro plasirane u Americi u funkciji realizacije takve ideje. I to ne samo braća Bajraktari, već imaju i jaka uporišta u Kongresu. Albanski lobi ozbiljno radi posao, na njegovom čelu nalaze se svi visokorangirani Albanci u američkoj administraciji, ali i u naučnim i kulturnim institucijama. Postoji direktna veza - zaključuje Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading